» Aparate de măsură şi control » Dispozitive de masurare pentru domeniul feroviar » Dispozitive Pentru Masurarea și Controlul Geometriei Sinelor

Dispozitive pentru masurarea și controlul geometriei sinelor

Dispozitive pentru masurarea și controlul geometriei sinelor
  • Dispozitive pentru masurarea și controlul geometriei sinelor

Specificaţii


Dispozitiv de măsurare a profilului prin scanarea contactelor

Echipamentul portabil RPCS este foarte eficient pentru măsurarea profilului de șină datorită greutății sale mici, operabilității simple și rapide. Baza de măsurare magnetică și piciorul de susținere telescopic asigură stabilitatea poziției de măsurare adecvate. Ruloul mecanic scanează profilul real al șinei, de aceea contaminarea pe suprafața șinei nu denaturează măsurarea. Măsurarea profilului se poate face pe majoritatea tipurilor de șină, de ex. pe șinele tip Vignol și Phoenix. Bara de măsurare dublă oferă posibilitatea de a măsura șinele cu urme de uzură severă, iar înclinarea șinei poate fi calculate prin măsurarea suprafeței inferioare a capului șinei. Pregătirea geometrică a barei s-a făcut luând în considerare examinările ergonomice pentru a reduce numărul mișcării inutile a mâinilor.
 
Calculatorul portabil se conectează la RPCS prin conexiune Bluetooth. Cutia de transport rezistentă la șocuri și la apă asigură transportul sigur al dispozitivului și al accesoriilor acestuia. Bateriile schimbabile asigură funcționarea continuă pe mai multe ture.
 

Produse asemănătoare