Sisteme separatoare STA

Sisteme separatoare STA

Specificaţii

STA produce și comercializează din 1992 separatoare centrifuge și sisteme complexe de clarificare a fluidelor industriale.
Datorită multor decenii de experiență cu diferite procedee de producție, cum ar fi tehnologia de măcinare și tratamentul de suprafață, precum și know-how-ul în tehnologia filtrelor, STA a reușit să câștige încrederea multor clienți renumiți, de ex. Daimler Chrysler și Robert Bosch, unde sunt instalate peste 50 de sisteme separatoare.
 
Astăzi, mai mult de 40 de angajați lucrează în clădirea proprie a companiei, construită în 1993 și extinsă considerabil în 2000, cu un site de producție de 800 m² în conformitate cu procesele certificate (ISO 9001, WGH 19 L German Water Protection Act).
 
Bazându-se pe experiențele din peste 2.000 de unități instalate în întreaga lume, luând în considerare cele mai recente reglementări de siguranță, compania STA dezvoltă mașini de înaltă performanță, durabilitate și siguranță.
 
Prin cercetarea dinamicii fluidelor din separatoare și a testelor amănunțite pe care le efectuează pe  teren, sunt asigurate cele mai bune performanțe ale separatoarelor STA de pe piață.
 

Produse asemănătoare