» Aparate de măsură şi control » Endoscop » Video Boroscop Wohler Vis 350

Video Boroscop Wohler VIS 350

Video Boroscop Wohler VIS 350

Specificaţii


Cu noul sistem de inspectie cu camera Wöhler VIS 350, aveti nu numai tot ce este nevoie pentru a inspecta conductele de transport: produse petroliere, apa, gaz, ventilatie, evacuare, precum și sisteme industriale - de asemenea, puteți localiza cu precizie si acuratețe defectele și documentarea rezultatelor inspecției.

Nou sistem de camera Wöhler este compact și adăpostit în condiții de siguranță într-o geanta de transport din material plastic .
Sistemul constă dintr-un cablu de 20 m sau 30m pe tambur, o camera color cu diametru de 40 mm și un monitor mare color , panoul de control care asigură un control ușor al camerei: camera 360 °, se înclină 180 ° și oferă cea mai buna iluminare, pentru a efectua  inspecția pe tot parcursul , in interiorul țevii.
După panoramare și înclinare, funcția „Home” aliniază în mod automat unghiul camerei drept si catre înainte cu o simplă apăsare a unui buton.
Camera poate înregistra video ceea ce vede in timpul deplasarii chiar si coturile  stranse de pina la 87 ° nu sunt un obstacol. Când defectiunea este descoperita, o apăsare rapidă a unui buton este tot ce
este necesar pentru a salva o fotografie.
Pentru a putea evalua și, în special vizualiza lucrările de reparații, avem la Wöhler un sistem perfectionat de localizare cu precizie a defectiunilor.(afisarea distantei, unghiului, detectia radio a pozitiei camerei)
Distanta reala și poziția unghiulara a camerei sunt afișate pe monitor.
Revenirea la pozitia de baza a camerei din comanda rapida.
Locatorul Wöhler L 200 face posibila identificarea pozitiei camerei in teava fără fir prin emisie radio.

 

Produse asemănătoare