Debitmetru ultrasonic

Debitmetru ultrasonic

Specificaţii

Fişiere ataşate:
Debitmetru ultrasonic portabil
Portasonic® 2.FL0 este un debitmetru portabil, cu clemă, neinvaziv, cu ultrasunete, cu timp de tranzit, conceput pentru a măsura debitele de lichide în conducte cu o precizie de +/- 0,5%, fără a necesita o instalare invazivă. Funcționează pe o gamă largă de tipuri de lichide care conțin mai puțin de 10% conținut solid, precum și pe țevi de la DN15 - DN2500 fabricate din diferite materiale metalice sau din plastic.
Debitmetrul portabil Portasonic® 2.FL0 cu ultrasunete a fost testat și calibrat într-un laborator ISO 17025, fiind capabil să atingă o precizie de +/- 0,5% din debitul real. Ne străduim să oferim instrumente de cea mai înaltă calitate, construite cu materiale de calitate excepțională în Marea Britanie și să rămânem la prețuri competitive pe piața mondială datorită poziției noastre unice de cercetare și dezvoltare. 
Diferitele tipuri de debit măsurate de Portasonic 2.FL0 sunt:  
Debitul volumetric: cum ar fi litri pe oră (l/h) sau galoane pe minut (gpm) etc. 
Debitul masic: cum ar fi kilograme pe oră (kg/h) etc. 
Debitul de căldură sau de energie: cum ar fi kilowattul oră (kWh) sau unitatea termică britanică (BTU). 
Toate valorile măsurate pot fi însumate individual, ceea ce vă oferă debitul total măsurat în timpul unei anumite sesiuni de măsurare.
CALITATEA CONSTRUCȚIEI: Senzorii noștri de debit cu ultrasunete sunt fabricate folosind un material compozit special pentru a optimiza transmiterea ultrasunetelor. 
OSCILOSCOP ÎNCORPORAT: Toate unitățile sunt dotate cu osciloscop încorporat pentru diagnosticarea semnalelor, care vă ajută să efectuați o măsurare fiabilă ca parte a procesului de configurare 
INDICATOR DE GROSIME INTEGRAT: Măsurătorul de grosime cu ultrasunete integrat vă permite să efectuați teste NDT simple (măsurare cu ultrasunete a grosimii) pe grosimea peretelui țevii dumneavoastră pentru a determina grosimea peretelui și a căuta semne de coroziune. 
CALIBRARE ISO 17025: Opțiunea de a include certificatul de calibrare ISO 17025 pentru a verifica precizia unității dumneavoastră, lucrăm îndeaproape cu un laborator de flux ISO 17025 stabilit în Marea Britanie pentru a ne asigura că echipamentul nostru îndeplinește cerințele dumneavoastră. 
Câteva dintre principalele noastre specificații (consultați specificațiile tehnice de mai jos pentru o defalcare completă):
Lucrări pe țevi DN15 - DN 2500 
Funcționează cu majoritatea lichidelor curate 
Funcționează pe o gamă largă de materiale pentru țevi 
Precizie de +/- 0,5% în condiții ideale  
Măsoară viteze de curgere între 0,01 m/s - 25m/s 
Rezoluție de 0,25 mm/s 
Repetabilitate de 0,15% din valoarea măsurată 
Unități principale clasificate IP65 
Senzori clasificați IP66 
Intervalul de temperatură al senzorilor -20°C până la +150°C 
Durată de viață a bateriei de până la 12 ore de utilizare continuă cu o baterie standard PP3 de 9V pentru înlocuire ușoară
 

Produse asemănătoare