Indicator de presiune neinvazivă

Indicator de presiune neinvazivă

Specificaţii

Introducerea unui mod revoluționar de monitorizare a gazelor industriale comprimate, cum ar fi azotul, oxigenul, clorul, amoniacul și hidrogenul, precum și a gazelor inerte de stingere a incendiilor, cum ar fi Inergen™ și argonul, utilizând primul sistem de monitorizare a conținutului din lume bazat pe detectarea neinvazivă a presiunii. Sistemul utilizează tehnologii de ultimă generație, cum ar fi testarea presiunii, monitorizarea presiunii și monitorizarea conținutului, pentru a permite detectarea modificărilor presiunii gazelor și a pierderilor de conținut al gazelor cu precizie, rapid și neinvaziv.
La Coltraco Ultrasonics, ne mândrim cu faptul că oferim instrumente de calitate superioară, fiabile și precise, toate fabricate în Marea Britanie. Cu această nouă tehnologie, oferim acum soluții portabile și fixe pentru monitorizarea conținutului sistemelor de gaze inerte, CO2 și a altor agenți curați de incendiu. Cu soluțiile noastre inovatoare de monitorizare a presiunii gazelor, puteți acum să vă monitorizați ușor și eficient gazele comprimate industriale.
Sistemele noastre de monitorizare a presiunii pot fi utilizate în diverse industrii, cum ar fi sănătatea, industria farmaceutică, industria alimentară și a băuturilor, producția de energie, petrol și gaze, producția, monitorizarea mediului, minerit, industria chimică, transporturi, agricultură, construcții, industria textilă, industria aerospațială, refrigerare și multe altele. Acestea sunt industrii în care se folosesc în mod obișnuit gaze comprimate industriale și sisteme de stingere a incendiilor cu gaze inerte.
Sistem de monitorizare a greutății fixe pentru butelii de gaz inert, CO2 și alți agenți curați
Cel mai precis și rapid sistem de monitorizare a pierderilor constante de acest tip. Capabil să detecteze o pierdere de masă a agentului cu o precizie de 1% în sistemele de gaz inert, CO2 și agenți curați și, în plus față de pierderea de greutate, va furniza un procentaj precis de pierdere de presiune a sistemelor de gaz inert asociat cu scurgerile de conținut de agent.

Produse asemănătoare